Past het Keto dieet bij mij?

Het keto dieet is in opkomst en steeds meer mensen hebben baat bij dit dieet. Uiteraard wekt dat de interesse van anderen en zo heeft het dieet waarschijnlijk ook jouw interesse getrokken. Maar hoe weet je nu of het ketogeen dieet bij jou past? Het is lastig om daar een antwoord op te geven. Eigenlijk is de enige manier om hier achter te komen: het keto dieet uitproberen.

Het is dan wel te adviseren om het dieet ook een echte kans te geven. Een week het dieet volgen heeft weinig zin. Je zult dan geen (blijvende) resultaten ondervinden. Maar ook dat geldt weer voor ieder ander dieet. Om er echt achter te komen of een dieet resultaat heeft, zal je toch echt even door de zure appel heen moeten bijten en het minimaal 3 maanden de kans geven.

We komen dan ook weer bij het punt dat het ketogeen dieet eigenlijk geen dieet is, maar een levenswijze. Je moet je eetpatroon qua eten maar ook qua dagindeling zo aanpassen dat er vastigheid in komt. Door op een andere manier te gaan leven, kun je ervoor zorgen dat het keto dieet succesvol is. En wij zorgen daarbij natuurlijk dan voor de lekkere recepten!

Ontvang gratis afvaltips & recepten in je mail!Waar wacht je nog op? Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang gratis afvaltips en recepten!