Een E-bike is voor luie mensen

e-bike brochure

E-bikes en het Keto dieet lijken in eerste instantie niet zo heel veel met elkaar te maken te hebben, maar uiteindelijk blijkt dat dit toch anders ligt.

Veel mensen die het Keto dieet volgen doen dit om uiteenlopende redenen. Wat is jouw reden? Volg je het Ketogeen dieet om wat kilo’s kwijt te raken? Of doe je aan Keto om je wat fitter te voelen? Dat is heel goed mogelijk natuurlijk, maar we zien ook steeds vaker dat mensen het dieet volgen om gezondheidsredenen. Veel ziektes en klachten worden tegenwoordig in verband gebracht met suikers, e-nummers, te veel zout, te veel koolhydraten, etc. Zoals we al vaker aan hebben gegeven moet je Keto eigenlijk niet zien als een dieet, maar als een hele andere levenswijze.

E-bike, dieet en gezondheid

En voor sommige mensen is deze levenswijze een bittere noodzaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aandoeningen als obesitas, maar ook aan ziekten zoals Multiple Sclerose en uiteenlopende darmkwalen. Is het medisch bewezen dat een ander eetpatroon allerlei klachten kan verhelpen? Nee, lang niet altijd. Maar voordat iets bewezen is in de medische wereld, moet er ook jaren onderzoek naar gedaan worden. En uit verschillende andere onderzoeken en ervaringen blijkt zeer zeker wel dan een ander eetpatroon en een andere levenswijze van positieve invloed kan zijn op de gezondheid.

E-bike & Keto

OK, prima. Maar wat heeft dit dan uit te staan met een E-bike? Dat is toch een fiets voor luie mensen? Vaak willen mensen die een bepaald dieet volgen of die bepaalde klachten hebben ook graag bewegen. Hun fysieke gesteldheid laat het echter niet altijd toe om dit optimaal te doen. Een stukje fietsen kan voor veel mensen bijvoorbeeld al een hele opgave zijn. Zo’n opgave zelfs dat veel mensen dan maar besluiten om niet te bewegen en niet dat stukje te gaan fietsen.

Met de ondersteuning die een E-bike biedt wordt het vaak opeens wel mogelijk voor mensen om te fietsen en dus om te bewegen. De weerstand is bij een E-bike minder, maar je krijgt toch de beweging die je nodig hebt. Daarnaast ben je ook een stuk mobieler wat ook erg prettig is. Dus een E-bike voor luie mensen? Echt niet!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van E-bikes? Klik dan hier en vraag gratis en vrijblijvend de brochure van Stella aan. Echt een aanrader op het gebied van E-bikes.

Ontvang gratis afvaltips & recepten in je mail!Waar wacht je nog op? Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang gratis afvaltips en recepten!