Omelet met kaas en appel

Ingredienten

  • 35 g Zaanse mayonaise 80% vet
  • 30 g Ei
  • 20 g Appel met schil
  • 10 g Goudse kaas 48+

Bereidingswijze:

  • Klopt het ei los met de mayonaise
  • Gebruik eventueel een druppel zoetstof om de zurige smaak van de mayonaise te verminderen
  • Snij stukjes of plakjes van de appel
  • Rasp de gewenste hoeveelheid kaas
  • Giet het beslag in een licht ingevette anti-aanbak koekenpan
  • Verdeel tot een ronde niet te dunne pannenkoek
  • Strooi of leg de appel erin
  • Bak op laag vuur, halverwege keren met een brede spatel
  • Bestrooi met de kaas, laat deze smelten.

Bron: Ketogeenmenu

Ontvang gratis afvaltips & recepten in je mail!Waar wacht je nog op? Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang gratis afvaltips en recepten!