Romige Zoodles met Zalm – 2 Personen

Ingrediënten

Romige saus

  • Avocado 1 stuk(s)
  • Amandelmelk 80 ml
  • Dille 1 tl

Zoodles

  • Courgette 1 stuk(s)
  • Spinazie 150 g
  • Broccoli 150 g
  • Gerookte zalm 65 g
  • Olijfolie 2 el

Bereidingswijze

1 – Snijd de broccoli in kleine roosjes.
2 – Verhit een pan met ruim water en kook hierin de broccoli beetgaar. Laat goed uitlekken.
3 – Maak zoodles van de courgette met een spiraalsnijder.
4 – Doe avocado, amandelmelk, dille en een snuf zout en peper in de blender en mix tot een egale en romige saus. Voeg eventueel wat extra melk toe als deze nog te dik is.
5 – Verhit de olijfolie in een wok of koekenpan. Roerbak hierin de courgette, spinazie en broccoli snel aan terwijl je goed blijft roeren. Voeg enkele eetlepels saus toe en schep goed door.
6 – Serveer de romige zoodles met de gerookte zalm in stukken. Naar smaak kun je er nog meer saus overheen doen.
Bron: Keto.nl
Ontvang gratis afvaltips & recepten in je mail!Waar wacht je nog op? Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang gratis afvaltips en recepten!